OTKAZAN UPIS PRETPLATA U SEZONI 2020/2021

 

U sezoni 2020/21 HNK Split iznimno neće upisivati pretplate. Naime, zbog protuepidemijskih mjera gledalište je smanjeno pa je stoga nemoguće da postojeći pretplatnici zadrže svoja stalna mjesta u gledalištu. Nadalje, neki pretplatnički ciklusi imaju više pretplatnika od sadašnjeg, smanjenog kapaciteta gledališta. 

Vjerujemo i nadamo se kako ćemo već od sezone 2021/22 moći upisivati pretplatničke cikluse, a svi pretplatnici moći će računati na svoja stara mjesta čim krene novi upis pretplata. U ovoj će sezoni svi pretplatnici iz prethodne sezone imati pravo na popust od 20% pri kupnji ulaznica za predstave.

Sezonu započinjemo 5. listopada Gala-koncertom opernih arija. Pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića, naš zbor i orkestar te solisti Daniela Schillaci, Antonija Teskera, Terezija Kusanović, Max Jota i Ivica Čikeš izvest će birane arije iz operâ Verdija, Saint-Saënsa, Mascagnija, Leoncavalla, Bizeta i Puccinija. Nadamo se da ćemo se vidjeti na ovom koncertu i na predstavama koje slijede. Kao i do sada, poduzimamo sve potrebne mjere kako bi vaš boravak u kazalištu bio što sigurniji.

 

BLAGAJNA HNK SPLIT

Radno vrijeme:

ponedjeljak – petak: 9 - 20 h

subota: 9 – 12 h

tel: (021) 306908

e-mail: blagajna@hnk-split.hr