Gibonni i "Sv. Luce donosi osmijeh"

Gibonni i "Sv. Luce donosi osmijeh"

Humanitarna akcija „Sv. Luce donosi osmijeh“ događa po peti put, a Gibonnijev koncert vrhunac je ovogodišnje akcije. Koncert je poklon djeci Maestrala satkan od iskrene dobrote izvođača uz potporu glavnog partnera akcije OTP banke i brojnih dobrih ljudi. Cilj je nepromijenjen – pomoć mladim štićenicima doma Maestral. Podjednako važnim učincima akcije smatraju se prikupljanje sredstava i senzibiliziranje javnost o problemima i izazovima štićenika Doma. 

Akcija se provodi prikupljanjem donacija u škrabicama koje će se nalaziti na ugostiteljskim kućicama na Božićnom sajmu u organizaciji partnera akcije TZ grada Splita i to od petka 07.12. u 12 sati do četvrtka 13. 12. u 20 sati. Donacije se mogu i uplatati na račun otvoren posebno za ovu namjenu 

IBAN:HR74 2330 0033 1450 5371 8 do 22. 12. 2018. godine. 

Sav novac prikupljen prodajom ulaznica na blagajni HNK Split (od 30. 11. do koncerta) i u škrabicama bit će uplaćen na račun humanitarne akcije i usmjeren isključivo djeci Maestrala.
Svi izvođači i partneri akcije angažirani su bez naknade, a osim prethodno navedenih to su RC Split Plus, BMW MK Dalmacija, FGAG Split, Čulić elektro centar, Dioklecijan Hotel & Residence Split, HNK Split i agencija REMAKE. 
Budite i vi dio ove humanitarne priče!