Artists of Split for Luč association
Concert
Benefit concert

Artists of Split for Luč association

Piano players Jadranka Garin, Zoran Velić and Vesna Podrug, violinist Loris Grubišić, clarinetist Željko Milić, violist Wladimir Kossjanenko and saxophonist Gordan Tudor will perform at benefit concert for Luč association whose goal is to improve the quality of life for socially vulnerable groups and individuals. 

Artists of Split for Luč association

Dobrotvorni koncert, na kojemu će se splitski umjetnici izvoditi djela Ludwiga van Beethovena, Césara Francka, Gioachina Rossinija, Igora Stravinskog i Dariusa Milhauda, namijenjen je prikupljanju sredstava za pomoć udruzi „Luč“.

Udruga je osnovana u cilju unapredjenja kvalitete življenja pojedinca obitelji i socijalno osjetljivih skupina, zadovoljavanja psihosocijalnih potreba i razvijanje individualnih potencijala te jačanje njihovih kompeticija za uključivanje u zajednicu.Jedna od njenih djelatnosti je pružanje pomoći i podrške kroz različite oblike psihosocijalnih intervencija, psihološko savjetovanje i medijacija psihoedukacija. 

U travnju 2017, udruga „Luč“ planira u Splitu i Zagrebu otvoriti savjetodavna mjesta za obitelji osoba oboljelih od demencije kao početak aktivnosti čiji je krajnji cilj otvaranje doma za osobe koje boluju od demencije.

Soloists Jadranka Garin - piano
  Zoran Velić - piano
  Vesna Podrug - piano
  Loris Grubišić - violin
  Željko Milić - clarinet
  Wladimir Kossjanenko - viola
  Gordan Tudor - saksophone