Demo slide

Demo slide

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ut fermentum libero.

Više

Na sceni

Premijere u sezoni

Sve iz baleta Sve iz opere Sve iz koncerta Sve iz drame
Francuzica
Ilija Zovko

Francuzica

Na 66. Splitskom ljetu glumci i redatelji predstave nagrađeni su Juditom za najveće umjetničko ostvarenje u dramskom programu festivala. Francuzica, drugi dramski tekst Ilije Zovka, prerano preminulog glumca Hrvatskog narodnog kazališta Split, nakon uspješne premijere na 66. Splitskom ljetu, vraća se na pozornicu kazališta u novoj sezoni 2020/2021. 

Francuzica
U malu je uša đava
Tisja Kljaković

U malu je uša đava

Debitantska knjiga slikarice Tisje Kljaković Braić U malu je uša đava stiže na veliku scenu Hrvatskog narodnog kazališta Split u režiji Brune Bebić.

U malu je uša đava
Povratak
Harold Pinter

Povratak

Prva dramska premijera u novoj sezoni vodi nas u surov svijet jednog od najvećih britanskih suvremenih dramatičara Harolda Pintera. Povratak u režiji Nine Mitrović premijerno će biti postavljen u 28. studenog 2020. 

Povratak
Usidrene
Elvis Bošnjak

Usidrene

Nakon Dalmatinske zagore i Splita, Elvis Bošnjak u posljednjem tekstu svoje Dalmatinske trilogije publici otvara prozor u život dalmatinskih otoka i kompleksnog, nekada i surovog života njegovih žitelja. Bošnjakov tekst - Usidrene u režiji Anastasije Jankovske imat će svoju kazališnu premijeru u prosincu 2020.

Usidrene
Trumanov show
Andrew M. Niccol

Trumanov show

Krajem prošlog stoljeća Trumanov show izgledao je kao nemoguća vizija stvarnosti, jer zašto bi netko preko televizijskog ekrana pratio svakodnevicu sasvim običnog čovjeka. Danas, dvadesetak godina kasnije u razdoblju u kojem vladaju reality emisije i društvene mreže, stvarnost je nadmašila Niccolov scenarij. Režiju kazališne verzije ovog popularnog filma potpisuje Saša Anočić, a premijerno će biti prikazana u travnju 2021. 

Trumanov show