Baletni studio HNK Split

Baletni studio HNK Split predstavlja ulaz u čaroban svijet baletne umjetnosti i suvremenog plesa, gdje najmlađe podučavaju iskusni pedagozi i plesači splitskog Baleta. Osim redovitog baletnog obrazovanja i razvoja modernog plesnog izraza, naši polaznici imaju jedinstvenu priliku sudjelovati u nastupima na velikoj pozornici HNK Split u popularnim baletnim predstavama kao što su "Orašar" i "Esmeralda", te na završnim javnim baletnim koncertima Studija koji se tradicionalno održavaju na kraju kazališne sezone.

UPISI:

Upisuju se djevojčice i dječaci vrtićke i predškolske dobi od četiri i pol godine, te školska djeca do osam i pol godina starosti, odnosno u dobi polaznika prvog i drugog razreda osnovne škole. U grupi za moderni ples primaju se polaznice i polaznici svih uzrasta osnovne i srednje škole.

Upisi se vrše online, ispunjavanjem prijavnice na mrežnoj adresi https://www.hnk-split.hr/baletnistudio/upisi.

Mjesečna školarina iznosi 35 € za vrtićku i predškolsku grupu, a za školarke 40 €. Muški polaznici, koji se tradicionalno teže odlučuju na bavljenje plesom, oslobođeni su plaćanja članarine a posebni popusti se odobravaju za dvije ili više polaznica iz iste obitelji kao i na polaznice čije su obitelji obuhvaćene programom socijalne skrbi. Dodatne informacije mogu se dobiti radnim danom u vremenu od 9 – 14h pozivom na telefonski broj 021/321985.

BALETNI STUDIO HNK SPLIT
Ul. Tolstojeva 32, 21000, Split
tel. 021/321 985
email: baletni.studio@hnk-split.hr